HCB Karviná
Zápasy
ne 26.2.2017 |

Zápas Karviná - Nové Veselí

Zápasové menu
V neděli 26. 2. 2017 se utkalo naše družstvo mladšího dorostu s dosud neporaženým celkem první dorostenecké ligy, s celkem Nového Veselí. Družstvo N. Veselí disponuje celou řadou kvalitních hráčů, kteří svou výškou i herním pojetím jsou velkým příslibem do budoucnosti. Byli jsme si dobře vědomi, že nás čeká velice těžké utkání a jen 100% výkon všech hráčů, nám může přinést vítězství. Soupeře jsme měli dobře přečteného a i v tréninku jsme se na některé herní věci zaměřili. Bohužel první poločas jsme doslova zpackali. Katastrofální střelecká úspěšnost, pouze 39% a brankáři pouze 3 zásahy a pouhá 14% úspěšnost. To hosté měli 79% střeleckou úspěšnost a brankáři 48%! Podle těchto čísel tak výsledkově dopadl i první poločas, který jsme prohráli 13:19. Družstvo hostí se opíralo o vynikající hru a střelbu spojek, které střílely z velké dálky.

V šatně jsme si v klidu vyříkali veškeré chyby, které jsme vyrobili a určili si taktiku, která nám měla přinést návrat do hry a tím i šanci na lepší výsledek. Již v průběhu prvního poločasu jsme střídali obranný systém 0:6 s OS 1:5 nebo jsme osobně bránili nejlepšího hráče hostí Jana Kupu s číslem 5. Ve druhém poločase jsme hráli dokonce i dvě osobní obrany, ale opět nás nepodrželi brankáři a my tak nedokázali snížit skóre na přijatelný rozdíl. V závěru druhého poločasu jsme hráli bez brankáře 7:6, ale snížili jsme pouze na konečný rozdíl 4 branek. Hráči v poli zaslouží pochvalu, protože se rvali o dobrý výsledek až do závěrečného hvizdu, škoda, že hráčům nepomohli brankáři, kteří hluboce zaostali za výkonem hráčů. Nové Veselí si tak odvezlo zasloužené vítězství a dva body. Nadále vedou tabulku bez porážky i když pevně věřím, že s větší pomocí brankářů, by to měli daleko těžší.

Nedá se nic dělat. K dalšímu utkání zajíždíme na palubovku Jičína, který jsme doma porazili, ale výkon hráčů Jičína je v domácím prostředí diametrálně odlišný od toho venkovního. Musíme se opět dobře připravit a vybojovat dva body, které by nás posunuly v tabulce do míst, která znamenají souboj o medaili!

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Fotogalerie